nl

Drivers & software

Drivers voor je eID kaartlezer

Het is mogelijk dat je besturingssysteem de drivers van sommige eID kaartlezers niet automatisch kan installeren. Deze drivers kan je hieronder downloaden. Alle informatie over de installatie van je eID kaartlezer lees je hier.

Windows
MacOS
Linux
Vasco Digipass 905 Basic
driverdriver
Vasco Digipass 905 met voet
driverdriver
Vasco Digipass 870 (incl. secure pinpad software)
driverdriver
Feitian C25
driverdriverdriver
Feitian C41 Desktop Stand
driverdriverdriver
Sipiro Secure PinPad (ACS APG8201)
driverdriverdriver
ACS ACR38 ACR38U-I1
driverdriverdriver
ACS ACR38 Desktop ACR38U-H1
driverdriverdriver
ACS ACR38 Pocketmate USB ACR38U-N1
driverdriverdriver
ACS ACR39U (ACR39U-U1)
driverdriverdriver
ACS ACR39 Pocketmate II USB-C (ACR39U-NF)
driverdriverdriver
Zetes QuickID
driverdriverdriver

eID-plugin voor Firefox

Voordat je de eID kaartlezer in Firefox kan gebruiken, moet je een speciale plugin installeren. Deze kan je hier downloaden.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie